Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail
Contact     Home

Tarieven van De Vastgoedtaxateur

Als gecertificeerde taxateurs leveren wij verschillende soorten taxaties. Zo kunt u kiezen voor een gevalideerd taxatierapport, maar wanneer validatie niet noodzakelijk is bieden wij ook een standaard rapport aan. Onze tarieven hiervoor zijn:

Gevalideerd taxatierapport

Tarief
Woonhuis € 399,-
Appartement € 399,-

Standaard taxatierapport

Tarief
Woonhuis € 375,-
Appartement € 375,-

Een voordelige taxatie regel je hier!

Kadaster

Indien aanwezig voegen wij altijd een uittreksel uit de kadastrale kaart en een kadastraal bericht van het perceel aan het taxatierapport toe. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een overzicht van referentieobjecten uit de directe omgeving aan het rapport toe te voegen.

Aankoopbegeleiding

Wilt u graag van een zorgeloze aankoop genieten met een specialist aan uw zijde dan staan wij graag voor u klaar. U kunt ervoor kiezen om zelf een woning te zoeken, maar u kunt dat ook met een gerust hart aan ons overlaten. Omdat onze aankoopbegeleiding een proces op maat is bieden wij geen vaste tarieven, maar stemmen wij dit af op uw wensen. Informeer gerust naar ons tarief.

B.O.G. aankoopbegeleiding

Wij bieden bedrijven, instellingen en overheden een compleet dienstpakket aan op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Het betreft een dienstverlening bij aan- en verkoop, huur en verhuur van commercieel onroerend goed, beleggingsaankopen en taxaties. Informeer gerust naar ons tarief.