Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share via e-mail
Contact     Home

Aankoopdiensten

Eindelijk heeft u dan uw nieuwe droomhuis gevonden! Maar wat nu? Een woning kopen is natuurlijk een bijzonder grote stap. De verkoper heeft waarschijnlijk een makelaar ingeschakeld om zijn of haar belangen te behartigen.

Het is eigenlijk vreemd dat bij verkoop van een woning wel een makelaar wordt ingeschakeld, terwijl dit bij het aankopen van een woning vaak achterwege wordt gelaten. Wellicht heeft u zelf ook vragen en twijfels: Is het huis wel in goede staat? Hoeveel moet u bieden? Klopt alle informatie wel?

Al deze vragen en meer kunt u laten beantwoorden door uw eigen aankoopmakelaar. Uw aankoopmakelaar helpt u met de praktische en technische kant van de aankoop van uw woning, zorgt ervoor dat u als gelijkwaardige partij kunt onderhandelen en kan u helpen met gerelateerde zaken als bijvoorbeeld hypotheekadvies.
Alle begeleiding en onderhandelingen worden bij De Vastgoedtaxateur altijd gedaan door be√ędigde/gecertificeerde makelaars.

Onze dienstverlening is opgesplitst in 2 verschillende pakketten, te weten:

1: IK ZOEK ZELF

U heeft zelf een woning gevonden en wilt een deskundig advies over de prijs en staat van de woning. Wij onderhandelen vervolgens voor u de scherpst mogelijke prijs en begeleiden u gedurende het gehele traject.
Informeer naar ons tarief

Onze dienstverlening is als volgt:

2: HELP MIJ ZOEKEN

U bent op zoek naar een woning en zoekt hulp bij de lokalisering en prijsniveau van de woning. Wij structureren uw wensen en zoeken samen met u naar een woning. Gezamenlijk zullen we de bezichtigingen doen en handelen vervolgens de gehele aankoop voor u af.
Informeer naar ons tarief

Onze dienstverlening is als volgt:

Indien u zelf een invulling wilt geven aan een van de deeldiensten, kunnen wij u uiteraard een tarief op maat bieden.